Aracın içinde vurulan şahıs, park halindeki otomobillere çarparak durabildi

Başkent'te bir kişi, aracının içinde üç yerinden vurularak ağır yaralandı. Şahıs, yaralı halde otomobiliyle gitmeye çalışırken park halindeki araçlara çarparak durabildi. Olay, Ankara Dikmen 901. Cadde üzerinde meydana geldi. Ali Yılmaz...

Google Haberlere Abone ol
Aracın içinde vurulan şahıs, park halindeki otomobillere çarparak durabildi

Başkent'te bir kişi, aracının içinde üç yerinden vurularak ağır yaralandı. Şahıs, yaralı halde otomobiliyle gitmeye çalışırken park halindeki araçlara çarparak durabildi.

Olay, Ankara Dikmen 901. Cadde üzerinde meydana geldi. Ali Yılmaz isimli şahıs, 06 DH 3357 plakalı otomobilinin içinde, kimliği belirsiz bir kişi tarafından vuruldu. Kalbinin altına bir ve karnına iki kurşun isabet eden Ali Yılmaz, ağır yaralı halde otomobilini kullanmaya çalıştı. Vurulduğu yerden 901. Cadde'ye otomobiliyle giren sürücü, 18 numaralı apartmanın önünde park halinde duran üç otomobile çarptıktan sonra durabildi.

İhbar üzerine olay yerine ambulans ve çok sayıda polis ekibi sevkedildi.

Olay yerine gelen sağlık ekibi, direksiyon başında kanlar içinde bulunan Ali Yılmaz'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, otomobilden çıkararak ambulansa koydu. Sağlık görevlilerinin ambulansın içinde müdahale etmeye çalıştığı yaralı şahıs, sedyeden kalkmaya çalıştı. Sağlık görevlisi, ağır yaralı Ali Yılmaz'ı güçlükle zaptetti.

Ambulans olay yerinden ayrılırken, olayın gerçekleştiği aracın içinde inceleme yaptı. Otomobilin içinde bira kutusu ile üzeri kanlı bir tabanca dikkatlerden kaçmadı.

Bir süre sonra otomobilin bulunduğu yere gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri, önce olayın meydana geldiği tahmin edilen yan sokakta çalışma yaptı. Yol kenarında bulunan kovanlar delil olarak toplanırken, yerde bulunan kan izlerinden de örnekler alındı. Araç üzerinde ve içinde incelemeler yapılırken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. CİHAN

Yorumlar