Araban Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Ahmet Karakuş seçildi

Gaziantep Araban Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda 400 esnafın katılımıyla gerçekleşen 9.

Google Haberlere Abone ol
Araban Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Ahmet Karakuş seçildi

Gaziantep Araban Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda 400 esnafın katılımıyla gerçekleşen 9. olağan genel kurulu seçimi yapıldı. 3 adayın yarıştığı seçimde Ahmet Karakuş, Araban Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni başkanı oldu.

Araban Kaymakamlığı Kongre ve Sergi Salonu’nda yapılan, 467 esnaf üyesi bulunan Araban Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanlığı seçimlerinde üç aday yarıştı. 400 esnafın oy kullandığı seçim sonrasında 2 oy geçersiz sayıldı. Ahmet Karakuş 194 oy, Musa Gündüz 160 oy, Süleyman Yıldırım 44 oy aldı.

20 yıldan beri Araban Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını yürüten Maho Aydın’ın 9. olağan genel kurulunda yeniden aday olmadı. Yeğeni Musa Gündüz’ü aday gösterdiği seçimde, Ahmet Karakuş Araban Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni başkanı seçildi.
Karakuş, "Arabanlı esnaflarımıza yakışacak demokratik bir seçim geçirdik, diğer iki aday arkadaşlara ve yönetimleri ile seçime katılan tüm esnaf arkadaşlara teşekkür ederim. Araban Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yenilenen başkan, yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile el ele vererek Allah’ın izniyle Arabanlı esnaflarımıza hak ettikleri en güzel hizmeti vereceğiz.” dedi. CİHAN

Yorumlar