'Arabama Çarptın' Diyen İki Kişi Otobüs Şoförüne Saldırdı

İstanbul'da bir halk otobüsü şoförü 'arabamıza çarptın' diyen iki kişinin saldırısına uğradı. Yumruklu saldırı otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Google Haberlere Abone ol
'Arabama Çarptın' Diyen İki Kişi Otobüs Şoförüne Saldırdı

İstanbul'da bir kamu otobüsü şoförü durağa yanaştığı sırada 'arabama çarptın' diyerek yanına gelen iki şahıs sebebi ile darp edildi.

SÖZLÜ TARTIŞMAYLA BAŞLADI

Olay, geçtiğimiz günlerde bir kamu otobüsünde akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, kamu otobüsü sürücüsü yol güzergahında ilerlerken yolcu durağında durdu. Bu sırada arkadan gelen bir şahıs, otobüs şoförüyle kendi aracına çarptığını gerekçe göstererek tyükselişmaya başladı. Sözlü tyükselişma esnasında arabaya koşan şahıs polisi ararken, otobüs şoförü ise devinim etmeye başladı.

KOŞARAK OTOBÜSE BİNİP ŞOFÖRE SALDIRDI

Bu sırada dışarıda bekleyen bir adam koşarak otobüse binip, şoföre saldırmaya başladı. Otobüsü durduran sürücü, kendini korumaya çalışırken başka şahıs da şoföre saldırmaya başladı. Bir anda iki insanın saldırısına uğrayan sürücü, kendini korumaya çalışırken kavga, yolcuların araya girmesiyle sona erdi.Olay anı, otobüs içinde olan güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar