Apple'dan Bahar Etkinliği

Dünyanın en büyük teknoloji markalarından Apple, 9 Mart tarihinde gerçekleştireceği Spring Forward adlı etkinliği için davetiyelerini yayınladı. Peki, etkinlikte ne duyurulacak?

Google Haberlere Abone ol
Apple'dan Bahar Etkinliği

Apple'dan Bahar Etkinliği Mobil Dünyanın en iri teknoloji markalarından Apple, 9 Mart tarihinde gerçekleştireceği Spring Forward isimli etkinliği için davetiyelerini yayınladı. Peki, etkinlikte ne duyurulacak?26.02.2015 / 20:15

En iri ve en popüler teknoloji markalarından Apple, kısa vakit öncelikle önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği etkinliğinin davetiyesini yayınladı.

Ana konu Apple Watch

Spring Forward isimli etkinlik, 9 Mart tarihinde San Francisco'da gerçekleşecek ve etkinliğin temel konusu, Apple'ın Nisan ayında satışa sunacağı Apple Watch olacak.

Hatırlayacağımız üzere, Apple'ın ilk şekilde geçtiğimiz Eylül ayında iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modelleri ile tanıttığı Apple Watch, derhal satışa sunulmamıştı.

Apple'ın en erken 2015 yılının başlarında satışa sunacağını belirttiği Apple Watch'ın çıkış tarihi, geçtiğimiz haftalarda yapılan izahat ile kesinleşmişti.

Tim Cook nedeni ile Nisan ayında satışa sunulacağı açıklanan Apple Watch, 9 Mart'taki Spring Forward etkinliğinde çok çok daha çok detaylanacak ve Apple Watch modellerinin fiyatları da bu etkinlikte açıklanacak.

Macbook Air ve Beats Music'te gündemde!

Ayrıca etkinlikte bir vakit konuşulan, ama son devirde gündeme pek çok gelmeyen 12 inç ekranlı Macbook Air'in ve Apple'ın uzun vakit öncelikle satın aldığı Beats Music hakkında bir çalışmasının da gündeme gelebileceği konuşuluyor.

Bakalım Apple'ın Spring Forward isimli etkinliğinde neler olacak? ShiftDelete.Net şekilde etkinlikten güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Bizi takip etmeye devam edin.

:: Sizce Apple Watch, ülkemize hangi fiyat aralığında giriş yapacak?

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar