Apartmanda patlama paniği mahalleliyi sokağa döktü

Bakırköy’de, bir apartman dairesinden gelen patlama sesi mahalleliyi sokağa döktü. Duydukları sesten ürken apartman sakinleri polis ve itfaiyeye haber verdi. İtfaiyenin yaptığı araştırma sonucu dairelerin hiç birinde en küçük bir patlama...

Google Haberlere Abone ol
Apartmanda patlama paniği mahalleliyi sokağa döktü

Bakırköy’de, bir apartman dairesinden gelen patlama sesi mahalleliyi sokağa döktü. Duydukları sesten ürken apartman sakinleri polis ve itfaiyeye haber verdi. İtfaiyenin yaptığı araştırma sonucu dairelerin hiç birinde en küçük bir patlama izine rastlanMADI.

Şenlikköy Acar Sokak’ta bulunan Saadet apartmanın 3.katından büyük bir patlama sesi duyan vatandaşlar panikle telefonlara sarıldı. Polis, sağlık ekipleri ve itfaiyeye haber verildi. Sokağa çıkan apartman ve mahalle sakinleri ekipleri beklemeye başladı. İtfaiye ekibinin gelmesiyle çalışmalar başladı. Apartman sakinleri patlamanın olduğu evin boş olduğunu söyleyince herkes rahat bir nefes aldı. Ancak gaz sıkışması ya da elektrik kaçağı olabileceği ihtimali ekipleri dikkatli davranmaya sevk etti. Eve balkon camını kırarak giren itfaiye ekibi, patlama ya da yangın izine rastlamadı. Bunun üzerine diğer daireler de kontrol edildi. Ancak herhangi bir patlama ya da başka bir olumsuzluğa rastlamadı. Bir apartman sakini, yaptıkları bütün araştırmalara rağmen en küçük bir patlama izine rastlamadıklarını belirtti. Patlama sesinin nereden kaynaklığı konusunda hiçbir bulguya ulaşılamaması dikkat çekti.

CİHAN

Yorumlar