Apartman görevlisi, silahlı hırsızı süpürgeyle kovaladı

Beşiktaş’ta, çalıştığı apartmanda hırsızla karşı karşıya gelen apartman görevlisi, kendisine silah çeken zanlılara süpürgenin sopasıyla müdahale etti. Yaklaşık 10 dakika hırsızlarla boğuşan kapıcı, hastanelik oldu. Olay, Etiler...

Google Haberlere Abone ol
Apartman görevlisi, silahlı hırsızı süpürgeyle kovaladı

Beşiktaş’ta, çalıştığı apartmanda hırsızla karşı karşıya gelen apartman görevlisi, kendisine silah çeken zanlılara süpürgenin sopasıyla müdahale etti. Yaklaşık 10 dakika hırsızlarla boğuşan kapıcı, hastanelik oldu.

Olay, Etiler Bebek’te dün öğle saatlerinde meydana geldi. Biri 50'li yaşlarda diğeri ise 20'li yaşlarda iki hırsız apartmanın giriş katında bulunan dairenin kapı kilidi göbeğini kırarak eve girdi. Hırsızların evde olduğu sırada apartman görevlisi Fazlı Şişek (45), dairenin kapı kilidinin kırıldığını fark etti. Tam bu sırada ise hırsızlar kapıyı açarak, dışarı çıkmak istedi. Karşısında görevliyi gören hırsızlar, görevliye silah çekti. Ve sesini çıkarmamasını istedi. Bu sırada elinde süpürge olan görevli iki çocuk babası Fazlı Şişek, süpürgenin sapıyla elinde silah olan hırsıza vurdu. Hırsızlarla, görevli arasında boğuşma yaşandı. Apartman görevlisinden kurtulamayacağını anlayan hırsızlar Şişek’e biber gazı sıktı. Biber gazına maruz kalan Şişek, kendinden geçerek kafasını demir kapıya vurdu.

Yaşanan kargaşadan yararlanan hırsızlar, koşarak kayıplara karıştı. Başı ve yüzü kanlar içinde kalan kapıcı için komşular ambulans çağırdı. Olay yerine gelen ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Şişek, tedavisinin ardından taksiyle yeniden olay yerine geldi.

Olayı Cihan Haber Ajansı (Cihan) kameralarına anlatan Şişek şöyle konuştu: “Hırsızlar içerideyken, ben tesadüfen dışarı çıktım. Baktım kapı açık. İki kişilerdi. Biri silah doğrulttu. Biri vurdu, kaçtı. İkincisi varmış arkada. Onu tahmin edemedim. Beni görünce ‘Vururum’ dedi. Benim de elimde süpürge vardı. Süpürgeyle vurdum. Ateş etmeden dışarı kaçtı. Biber gazı varmış elinde. 10-15 dakika boğuştuk. Boğuşma sırasında biber gazı gelince önümü göremedim.”

Kiracının evde bulunmadığı sırada hırsızların eve girdiğini belirten dairenin sahibi ise, apartman görevlisinin hastanelik olduğunu söyledi. Hırsızların görevliye silah doğrulttuğunu dile getiren ev sahibi, görevlinin de hırsızlara süpürgeyle vurduğunu, hırsızların da kaçarken malzemelerini evde bıraktığını söyledi.

Hırsızlık sonrası olay yeri inceleme ekipleri apartman ve çevresinde delil topladı. Parmak izi araştırması yaptı. Çevredeki güvenlik kameralarını da inceleyen polis ekiplerinin incelemesi sürüyor. CİHAN

Yorumlar