Apartman girişinde esrarengiz ölüm

Üsküdar'da, tatilden dönen bir kişi, evinin kapısında silahla vurulmuş olarak bulundu. Ölen kişinin yanındaki yıkanmış ve ütülenmiş elbiseler ise dikkat çekti. Polis, esrarengiz ölümün sırrını çözmek için geniş çaplı inceleme...

Google Haberlere Abone ol
Apartman girişinde esrarengiz ölüm

Üsküdar'da, tatilden dönen bir kişi, evinin kapısında silahla vurulmuş olarak bulundu. Ölen kişinin yanındaki yıkanmış ve ütülenmiş elbiseler ise dikkat çekti. Polis, esrarengiz ölümün sırrını çözmek için geniş çaplı inceleme başlattı.

Olay, sabah saat 09.30 sıralarında Barbaros Mahallesi Mütevelli Çeşme Caddesi 4 numaradaki binanın girişinde meydana geldi. İddialara göre; tekstil işiyle uğraşan Salih Zeki Erşen (50), evinin kapısında başından silahla vurulmuş olarak bulundu. Bir süredir tatilde olduğu ve sabah saatlerinde evine döndüğü belirtilen Erşen'in yanında bir de silah bulundu. Cinayet ve intihar ihtimallerini birlikte değerlendiren polis, çok yönlü araştırma başlattı. Çevredeki vatandaşların ifadelerine de başvuran polis, güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Üsküdar Emniyet Müdürü Altuğ Verdi de olay yerinde inceleme yaptı. 12 yaşlarında bir oğlu olan Salih Zeki Erşen'in cesedi olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarından sonra Dr.Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın cinayet mi intihar mı olduğu Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsiden sonra ortaya çıkacağı belirtildi. Olay yeri ve çevresinde yapılan çalışmalarda bir silah ile silahtan çıktığı tahmin edilen mermi çekirdeği bulundu.

Bu arada, bina girişindeki esrarengiz ölüm mahallede şok etkisi yaptı. Erşen'in komşuları olay hakkında bilgi almak için büyük çaba gösterdi. Ancak polis, komşularının olay yerine yaklaşmasına izin vermedi. Sabah saatlerinde silah sesi duyulduğunu belirten apartman görevlisi, "Bir ara silah sesi duyduk. Ama kimse bir şey görmedi. Binadan çıkan bir kız yerde adamı görmüş. Hemen ambulans çağırdık. Ama çoktan ölmüştü. Tekstil işiyle uğraşıyordu. Tatilde sabah saatlerinde gelmiş. Nasıl olduğunu gören kimse yok. İntihar etmiş olabilir." dedi.

CİHAN

Yorumlar