Antik kentte çantasını düşüren Polonyalı turist, bulamayınca gözyaşı döktü

Antalya Side Antik Kent'te kamera ile görüntü çekerken koltuğunun altındaki çantasını düşüren Polonyalı turist, çantasını bulamayınca gözyaşlarına hakim olamadı. Antalya'nın Alanya ilçesinden Manavgat Side Antik Kent'te 15 kişilik...

Google Haberlere Abone ol
Antik kentte çantasını düşüren Polonyalı turist, bulamayınca gözyaşı döktü

Antalya Side Antik Kent'te kamera ile görüntü çekerken koltuğunun altındaki çantasını düşüren Polonyalı turist, çantasını bulamayınca gözyaşlarına hakim olamadı.

Antalya'nın Alanya ilçesinden Manavgat Side Antik Kent'te 15 kişilik Polonyalı ekip ile kültür turuna çıkan Helima Wysypol isimli kadın, antik kent içinde kamera çekimi yaparken çantasını düşürdü. Çantasını düşürdüğünü Side Anıtsal Çeşme yanında vardığında fark eden Wysypol, bir taksiciden yardım istedi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri tercüman yardımıyla Polonyalı kadının sorununu dinledi. Polonyalı kadın Wysypol, antik kent içinde kamera çekimi yaparken koltuğunun altından çantasını düşürdüğünü, tarihi ören yerini bilmediği için nerede düşürdüğünü hatırlayamadığını kaydetti.

Tercümana ve jandarma ekiplerine kamerası ile çekim yaptığı yerleri gösteren Wysypol, "Çantamın içinde 300 dolar, pasaportum ve bazı eşyalarım vardı. Çantamı nerede düşürdüğümü bilmiyorum. Çok üzgünüm." dedi.

Jandarma ekipleri, Side'de antik kent içinde Polonyalı kadının çekim yaptığı yerlerde arama çalışması yapmasına karşı kayıp çantaya ulaşamadı. CİHAN

Yorumlar