Antalya'nın vergi rekortmenleri açıklandı

Antalya Vergi Dairesi'nin internet sitesinde yayınlanan listeye göre; 2013 yılı gelir vergisi rekortmeni Ramazan Akpınar oldu. Rusya pazarındaki en büyük tur operatörlerinden biri olan Pegas'ın ortaklarından Ramazan Akpınar'a geçen yıl 2 milyon...

Google Haberlere Abone ol
Antalya'nın vergi rekortmenleri açıklandı

Antalya Vergi Dairesi'nin internet sitesinde yayınlanan listeye göre; 2013 yılı gelir vergisi rekortmeni Ramazan Akpınar oldu. Rusya pazarındaki en büyük tur operatörlerinden biri olan Pegas'ın ortaklarından Ramazan Akpınar'a geçen yıl 2 milyon 66 bin 294 lira vergi tahakkuk etti. Gayri menkul sermaye iradı (kira geliri) gelir vergisinde ise ilk sıra yer alan isim Dilek Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Taşçı oldu. Taşçıya 2013 vergilendirme döneminde 493 bin 85 lira vergi tahakkuk etti.

Maliye'nin verilerine göre Antalya'nın 2013 yılı gelir vergisi rekortmenlerinden Necmi Çakıcı, tahakkuk eden 1 milyon 443 bin 630 TL, Yılmaz Turgan ise 1 milyon 200 bin 176 TL ile ilk üçte yer aldı. Kira geliri vergisinde ise ikinci olan isim gizli tutulurken, Harika Kurt tahakkuk eden 352 bin 31 bin lira ile en çok vergisi ödeyen üçüncü isim oldu. Kira geliri vergisi listesinde kadınların ağırlığı dikkat çekti. Listenin ilk 100'ün de 24 kadının ismi yer aldı. Gelir vergisinde ise ilk 100 içindeki 7 kişi isimlerinin gizli kalmasını istedi.

GELİR VERGİSİ LİSTESİNİN İLK 10'U

Ramazan Akpınar, Necmi Çakıcı, Yılmaz Turgan, Ufuk Cömertoğlu, Mehmet Dikmen, Bora Terzioğlu, isminin açıklanmasını istemedi, Sinan Başar, Yıldırım Cömertoğlu, Şakir Turgut.

GAYRİ MENKUL SERMAYE İRADI GELİR VERGİSİ İLK 10'U

Mehmet Zeki Taşçı, isminin açıklanmasını istemedi, Harika Kurt, Raziye Duran, Emel Yıldız, Hatice Kırtı, Yusuf Çiftçi, Hatice Küçüközkan, Mehmet Kadri Melli, Ali Yılmaz.

CİHAN

Yorumlar