Antalya'da başarılı mimarlar ödüllendirildi

Antalya'da başarılı mimarlara ‘12’nci Batı Akdeniz Mimarlık Sergisi ve Ödülleri’ verildi.

Google Haberlere Abone ol
Antalya'da başarılı mimarlar ödüllendirildi

Antalya'da başarılı mimarlara ‘12’nci Batı Akdeniz Mimarlık Sergisi ve Ödülleri’ verildi. Mimarlar Odası Antalya Şubesi tarafından düzenlenen organizasyonda mimarlar, ödüllerini Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın elinden aldı.

Cender Hotel’de gerçekleşen törende mesleğe katkı, proje ve yapı dallarında mimarlara plaket hediye edildi. Meslekte 20’nci Yıl Plaket Töreni ve Mimar Sinan’ı Anma Günü’nün de kutlandığı etkinlikte, Başkan Uysal başarılı mimarları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Törende; mesleğe katkı dalında Yüksek Mimar Gazeteci Yazar Oktay Ekinci ile Prof. Dr. Zekai Görgülü ödül aldı. Proje dalında ‘Hakkı Akdağ Villa Projesi’ ile Özcan Kırmızıoğlu, ‘AOSB Yönetim Binası Projesi’ ile Şevket Altındal, ‘Dr Catchy’ projesi ile Arzu Yiğit, Özlem Şatır Taşcıoğlu, ‘Mehmet Özbek İş Merkezi’ projesi ile Nail Atasoy, ‘Kaş Halk Çarşısı’ projesi ile Zeynep Esengil aldı.

Yapı Dalı Ödülleri ise şöyle: ‘Düden Park Evleri’ projesi ile Şevkiye Erdal, Yavuz Canöz, ‘Garden Loftline’ projesi ile Şevket Altındal, ‘Ka Prot ve Baran Villa’ projeleri ile Nail Atasoy, ‘GC Villa’ projesi ile Taylan Çimrin aldı.
CİHAN

Yorumlar