Antalya’da 10 olaya karışan 15 şüpheli yakalandı

Antalya’da 10 ayrı olaya karışan 15 şüpheli yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde son bir hafta içerisinde meydana gelen, hırsızlık, silah ve bıçakla insan yaralama, gümrük kaçağı sigara olayları...

Google Haberlere Abone ol
Antalya’da 10 olaya karışan 15 şüpheli yakalandı

Antalya’da 10 ayrı olaya karışan 15 şüpheli yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde son bir hafta içerisinde meydana gelen, hırsızlık, silah ve bıçakla insan yaralama, gümrük kaçağı sigara olayları ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda; işyeri ve otodan hırsızlık olaylarından 7 şüpheli, silah ve bıçakla insan yaralama olaylarında 5 şüpheli, gümrük kaçağı sigara olaylarından 3 şüpheli olmak üzere toplam 10 ayrı olayda 15 şüpheli yakalandı.

Olaylarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 28 bin 445 TL para, 500 ABD doları, bin 150 euro, 3 adet cep telefonu, 1 bisiklet, 7 bin 280 paket gümrük kaçağı sigara, 57 paket de fayans ele geçirildi.

Meydana gelen 10 ayrı olayda yakalanan 15 şüpheli haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edildi. Yakalanan 6 şüpheli tutuklanarak ceza evine gönderilirken, 3 şüpheli hakkında da adli kontrol kararı verildi.

CİHAN

Yorumlar