Antalya Emniyeti'nde devir teslim töreni

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Uncalı Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda İl Emniyet Müdürlüğü devir teslim töreni gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Antalya Emniyeti'nde devir teslim töreni

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Uncalı Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda İl Emniyet Müdürlüğü devir teslim töreni gerçekleşti. 2014 Emniyet Müdürleri Kararnamesi'ne göre, merkeze alınan eski Antalya İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam görevini Özel Harekat Daire Başkanı Cemil Tonbul’a devretti. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli emniyet müdür yardımcıları ve birim amirlerinin de hazır bulunduğu törende, Sağlam, yeni Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’a Antalya İl Emniyet Müdürlüğü forsunu takdim etti.

    Törende konuşma yapan Sağlam, “Ülkemizin vitrini olan Antalyamızda içimizdeki heyecanı kaybetmeden hizmet ettiğimiz süre içerisinde gönüllerde iz bırakmaya çalıştık. Yeni İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’a görevlerinde başarılar diliyor, Antalya’da görev yapan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

    Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul da Antalya’nın ülke adına önemli bir vitrin olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bütün arkadaşlarımızın azami derecede gayret ve emekleri ile daha huzurlu ve güvenli bir Antalya için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu onurlu görevi devralırken Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Antalyalılar adına teşekkür ediyor, kendisine bundan sonraki görevinde başarı ve mutluluk temenni ediyorum.” CİHAN

Yorumlar