Annesinin son vasiyetini de yerine getirdi!

Denizli'nin Honaz İlçesi'nde cami imamı olan Ali Sürücüoğlu, yaşlılığa bağlı sebeplerden hayatını kaybeden annesi 77 yaşındaki Ulviye Sürücüoğlu'nun sabah selasını verdi öğleden sonra da cenaze namazını kıldırdı. Üzgün olduğunu söyleyen Sürücüoğlu, annesinin vasiyetini yerine getirdiğini bildirildi.

Google Haberlere Abone ol
Annesinin son vasiyetini de yerine getirdi!


Denizli Konyalıoğlu Cami imamı ve Denizli Din Görevlileri Derneği Başkanı Ali Sürücüoğlu, yaşlılığa bağlı sebeplerle bir süredir hastanede tedavi gören annesi Ulviye Sürücüoğlu'nu dün akşam saatlerinde kaybetti. Sürücüoğlu ve ailesi, evlerinin önünde kurulan çadırda taziyeleri kabul etti. Bugün sabah saatlerinde ise annesi için sela okuyan imam Ali Sürücüoğlu, öğlende Honaz Çarşı Camii'nde cenaze namazını kıldırdı. Sürücüoğlu'nun oldukça üzgün olduğu gözlendi. Kılınan cenaze namazı sonrasında Ulviye Sürücüoğlu Honaz İlçe Mezarlığı'na defnedildi.

 Vasiyetini yerine getirdi!

 Hayatının en zor gününü yaşadığını söyleyen Ali Sürücüoğlu, "Annemi ebedi hayata uğurladık. Benim için annemin selasını okumak, cenaze namazını kıldırmak çok zordu. Ama annem yaşarken bunları yapmam için bana vasiyette bulundu. Bu zor günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkesten Allah razı olsun" dedi.

 

 

 

Yorumlar