Annesini yolcu ettiği trenin altında kalarak öldü

Annesini Ankara'ya yolcu etmek üzere Kırıkkale İstasyon Garı'na gelen bir vatandaş, annesini trene bindirdikten sonra ayağının kayması üzerine hareket eden trenin altında kalarak hayatını kaybetti. Olay, Kırıkkale İstasyon Garı'nda saat...

Google Haberlere Abone ol
Annesini yolcu ettiği trenin altında kalarak öldü

Annesini Ankara'ya yolcu etmek üzere Kırıkkale İstasyon Garı'na gelen bir vatandaş, annesini trene bindirdikten sonra ayağının kayması üzerine hareket eden trenin altında kalarak hayatını kaybetti.

Olay, Kırıkkale İstasyon Garı'nda saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Kırıkkale'nin Güzeltepe Mahallesi'nde oturan ve inşaatlarda taşeron işçi olarak çalışan Oktay Salış, annesi Ayşe Şalış'ı (70), Ankara'daki yakınlarının yanına göndermek üzere tren istasyonuna götürdü. Kars'tan Ankara yönüne giden 50703-021-7 sefer sayılı 'Doğu Ekspresi'ne annesi Ayşe Şalış'ı bindiren Oktay Salış, trenin hareket ettiği sırada ayağının kayması sonucu trenin altında kaldı.

Çevredekilerin bağrışmaları sonucu duran trenin altında ezilen Oktay Şalış'ın can verdiği belirlendi. Korkunç olay sonrası Şalış'ın annesi Ayşe Salış trenden inerken, Doğu Ekspresi'nin hareketi de bir süre durduruldu. Görgü tanıkları trenin hareketi sırasında bir kişinin annesini yolcu ettiğini, beton zeminin kaygan olması ile birlikte ayağı kayarak tren altına kayarak öldüğünü bildirdi.

Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, kaza ile ilgili ekiplerden bilgi alırken soruşturma başlatıldı. Hayatını kaybeden Oktay Şalış'ın cesedi ise otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

CİHAN

Yorumlar