Annesi Türk Olan Yasmin, Roth Kentinin İlk Güzeli Seçildi

Annesi Türk babası Alman olan Yasmin Schmidt, Roth kentinde düzenlenen 'Miss Roth ' yarışmasında birinci olarak kraliçelik tacını taktı.

Google Haberlere Abone ol
Annesi Türk Olan Yasmin, Roth Kentinin İlk Güzeli Seçildi

ALMANYA Nürnberg doğumlu 22 yaşındaki Yasmin Schmidt, Fishers House ajansının Roth kentinde düzenlediği 'Miss Roth ' yarışmasında birinci şekilde kraliçelik tacını taktı.

3 YAŞINDA MODELLİĞE BAŞLADI

Annesi Türk, babası Alman bulunan Yasmin, henüz 3 yaşında iken, çocuk modelliği yapmaya başlayarak muhtelif katalog çekimlerinde yer aldı. 13 yaşında iken annesinin memleketi İzmir'e yerleşen Yasmin Schmidt, 6 sene boyunca İzmir'de Dokuz Eylül Devlet Konservatuarında taraf flüt bölümünü okudu.

BAŞARISI ALMAN GAZETELERİNDE YER ALDI

Almanya'ya dönüşte müzik eğitimini sürdürerek, flütçü ve koro şefi oldu. 2013 yılından beri 'Fishers House ' ajansında modellik oluşturan Yasmin Schmidt tıpkı sürede ajansının model koçluğunu üstlendi. Ajans şimdiye kadar çok sayıda müsabaka düzenleyerek dikkatleri üzerine çekti. Yasmin bu yarışmadaki başarısı ile Kasım ayında yapılacak 2016 Bavyera Güzellik yarışmasına girmeyi hak etti. Yasmin'in başarısı Alman gazetelerinde yer aldı.

BİLGİ YARIŞMASI OYUNU, ÜYE OLMADAN HEMEN BAŞLA

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar