Anneler Gününde Hediye Önerileri

Anneler gününün ticari olduğu tartışmalarının içinde,annelerimizi hatırlamak için bir gün.

Google Haberlere Abone ol
Anneler Gününde Hediye Önerileri

  Annelerimizin ninnileriyle uyuduğumuz günleri tekrar kim yaşamak istemez. Bütün yaşamımız onların etrafında döndü ve hiç kimseyle paylaşamayacağımız bir zamanı onlarla paylaştık. Bugün bütün iş yoğunluğu hayat telaşesi içinde annelerimizi hatırlamak için büyük bir fırsat,Mayısın ilk pazarı anneler günü olarak kutlanıyor. 

Birkaç demet çicek ve hediyeyle geçiştirdiğimiz, biraz zorlama birgün gibi içten içe düşündürüyor. Fakat bugün bizler için büyük bir öz veri gösteren,fedakar annelerimizin gerçek değerlerini anlayıp ,onlarla zamanımızı paylaşmak yerine , değerli hediyelerle onları ne kadar fazla sevdiğimizi göstermeye çalışıyoruz.Bu Anneler gününde gelin onların bizleri sevgileriyle şımartıkları gibi bizde onları şımartalım. 

Anneler Günü gerçek özünü anlamak için, annenizi anlamak esastır. Sizi hayata getiren, dokuz ay karnında taşıyan ,hayatımızın her aşamasında bir yol gösterici kuvvet ve hayattımızda bir koruyucu melek olarak en büyük görevi üstlendi.Moral ve ağlamaya bir omuz gerektiğinde her zaman bir gülümsemeyle annenizin orada olduğu bilmek size bir rahatlık verdi. Bütün bunlara rağmen onları sadece bizlerin başarısını izlemek  mutlu etti.Sizde anneler gününü beklemeden  annenizi arayın ve onları nekadar sevdiğinizi anlatın. anneler günü

Anneler Günü Tarihçesi

Anneler Günüyle ilgili pekçok tarihçe bulunmaktadır.Bunlardan en kabul edilenlerden biri , İngiltere'de 1600'lü yıllardan kalmadır.  Meryem onuruna kilisede ayin sonrası, çocuklar annelerine hediyeler ve çiçekler getirirdi. Bu vesileyle yaygınlaşan gelenek, evlerinden uzakta kalan hizmetçiler, çırak ve diğer çalışanların,annelerini ziyaret ve onları onurlandırmak için işverenleri tarafından teşvik edilmesiyle yaygınlık kazandı. Çocuklar yanlarında hediyeler getirir , özel bir meyveli pasta veya meyve dolu bir tabakla sevgilerini gösterirlerdi. sonhaberler

Anneler günü kutlamaları 19. yüzyılda neredeyse tamamen kutlanmaz hale geldi. Ancak, Birinci dünya ve ikinci dünya savaşı döneminde ticari işletmeler satış için bir fırsat olarak kullandı, İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra yeniden yaygın bir şekilde kutlanmaya başlandı.

Anneler Günü için Hediye Önerileri

Annelerinizi değerli hediyelerden ziyade anlamlı hediyelerle dahada mutlu edebilirsiniz.

-Annenizle bir pazar kahvaltısı onu mutlu edecektir.

-İçinde sizin ve torunlarınızın fotoğraflarının olduğu bir tablet

-Anneniz tablet kullanamayacağını düşünüyorsanız Digital çerçeve

-Annenizle unutamadığınız bir anınızı ona hatırlatmak

Yorumlar