Anneler Günü'nde en anlamlı hediye

Kimse Yok mu Derneği’nin sürdürdüğü katarak ameliyatı kampanyasına katılan Sivaslı Adem Çalışkan, Afrika’da katarak hastalığı nedeniyle göremeyen bir kadını ameliyat ettirerek görmesini sağladı. Yardımı annesi adına yapan Çalışkan,...

Google Haberlere Abone ol
Anneler Günü'nde en anlamlı hediye

Kimse Yok mu Derneği’nin sürdürdüğü katarak ameliyatı kampanyasına katılan Sivaslı Adem Çalışkan, Afrika’da katarak hastalığı nedeniyle göremeyen bir kadını ameliyat ettirerek görmesini sağladı. Yardımı annesi adına yapan Çalışkan, dernek tarafından verilen teşekkür belgesini de annesine hediye etti.

    Ankara’da Öğretmenlik yapan Çalışkan Kimse Yokmu Derneği’nin Afrika’da yürüttüğü kampanyaya katıldı. Sudan’da yaşayan ve katarak hastalığı nedeniyle görmeyen Khadija Ahmed isimli kadını ameliyat ettirerek görmesini sağlayan Adem Çalışkan, Kimse Yokmu Derneği’nin verdiği teşekkür belgesini annesi adına yazdırarak Sivas’a gönderdi.

    Hastalık nedeniyle göremeyen bir kadının görmesini sağlayarak işlediği hayrı annesi adına yazdırarak annesinin yaşadığı Sivas’a gönderen Adem Çalışkan bu vesileyle annesine çok anlamlı bir hediye sunmuş oldu. Teşekkür belgesini Kimse Yok mu Sivas Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri aileyi evinde ziyaret ederek anne Fatma Çalışkan’a takdim etti.

    Kimse Yokmu Derneği Şube Müdürü Cuma Karaca ile Yönetim Kurulu üyeleri Elvan Cantemur ile Numan Akay’ın da bulunduğu ziyarette anne Fatma Çalışkan’ın duygulandığı görüldü.

    Kimse Yok mu Şube Müdürü Karaca, Afrika’da derneğin katarak projesi yürüttüğünü belirterek, Adem Çalışkan’ın bu kampanyaya katılarak bir kadının görmesini sağladığını ve derneklerinin verdiği teşekkür belgesini de Çalışkan’ın anneler günü dolayısıyla kendileri aracılığı ile annesine gönderdiğini anlattı.

    Anne Çalışkan, Kimse Yok mu Derneği’nin Afrika’da yürüttüğü projenin çok anlamlı olduğunu belirterek oğlunun yaptığı hayrın çok önemli olduğunu söyledi. Kendinin de su kuyusu açtırmak için girişimleri olduğunu anlatan Çalışkan, Afrika’da yaşayan yardıma muhtaç insanlara yardım ettiği için oğluna duacı olduğunu ifade ederek, vatandaşları da yardım etmeye çağırdı. CİHAN

Yorumlar