Anne ile kızının para tartışması kanlı bitti (2)

Bursa’da anne ile kızı arasında para yüzünden çıktığı iddia edilen tartışma acı bitti.

Google Haberlere Abone ol
Anne ile kızının para tartışması kanlı bitti (2)

Bursa’da anne ile kızı arasında para yüzünden çıktığı iddia edilen tartışma acı bitti. Annesini bıçakla yaralayan 24 yaşındaki kız, kafasına aldığı merdane darbesiyle hayatını kaybetti.

    Olay; Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Görükle Mahallesi'ndeki Acarsoy Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre para yüzünden annesi S.Y (42) ile tartışan Y.Y. (24) annesini bıçakla yaraladı. Bunun üzerine eline geçirdiği merdane ile kızını döven S.Y. kafasına da vurdu. Odasına giden kızının yerde yattığını gören anne öldüğünü anlayınca polisi aradı. Olay yerine gelen güvenlik güçleri anneyi gözaltına aldı.

    Olayın ardından eve gelen baba H.Y.’yi komşuları ve polis sakinleştirdi. Seyit Ömer Teknik Santrali’nden emekli olan babanın zaman zaman servis şoförlüğü yaptığı öğrenildi. Evinin önünde polis aracına bindirilen acılı babanın ilk ifadesinde, kızının ve eşinin herhangi bir rahatsızlıklarının bulunmadığını söylediği kaydedildi. Baba Y.’nin kızının uyuşturucu kullandığı yönündeki iddiaları da reddettiği belirtildi.

    Ailenin 6 ay önce kızlarının eğitimi sebebiyle Kütahya’dan Bursa’ya gelerek evi satın aldığı ifade edildi. Alt katta oturan komşulardan Emir Dikenel, ambulans gelince haberlerinin olduğunu söyledi. Dikenel, “Herhangi bir ses duymadık. Çok iyi insanlar. 6 ay önce evi satın alıp taşındılar. Uyuşturucu parası için tartıştıkları doğru değil. Babası işten geldi onu sakinleştirdim.” diye konuştu.

    Olayda hayatını kaybeden Y.Y.’nin Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olduğu ve BTSO’da stajyer olarak çalıştığı öğrenildi.

    Evde yapılan incelemenin ardından kızın cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Ailenin erkek çocuklarının ise Yalova’da üniversitede okuduğu belirtildi. CİHAN

Yorumlar