Anne ile 2 yaşındaki kızı trafik kazasında can verdi

Gaziantep'te dün gece geç saatlerde meydana gelen kazada, 41 yaşındaki anne Leyla Avcı ve 2 yaşındaki kucağındaki kızı Nisanur hayatını kaybetti. Üniversite Bulvarı üzerinde, dün gece saat 23.30 sıralarda meydana gelen kazada, karşıdan...

Google Haberlere Abone ol
Anne ile 2 yaşındaki kızı trafik kazasında can verdi

Gaziantep'te dün gece geç saatlerde meydana gelen kazada, 41 yaşındaki anne Leyla Avcı ve 2 yaşındaki kucağındaki kızı Nisanur hayatını kaybetti.

Üniversite Bulvarı üzerinde, dün gece saat 23.30 sıralarda meydana gelen kazada, karşıdan karşıya geçmek isteyen Leyla Avcı ve 2 yaşındaki kızı Nisanur, hızla gelen bir otomobilin altında kaldı. İddiaya göre; Leyla ve Ahmet Acı çifti, çocukları Nisanur ve 10 yaşındaki Emir ile birlikte Karşıyaka Mahallesi'nde oturan akrabalarını ziyarete gitti. Gece havanın soğuk olması ile eşini ve çocuklarını otobüs ile evlerine gönderen Ahmet Avcı, kendisi de motosikleti ile evine gitti. Üniversite Bulvarı üzerindeki durakta inen Leyla Avcı, oğlu Emir'in elinden tutarak, kızını da kucağına alarak karşıdan karşıya geçmeye çalışırken, anne ve kucağındaki kızı hızla gelen Selda Cihan kontrolündeki 01 GC 620 plakalı aracın altında kaldı. Annesinin kucağındaki Nisanur, çarpmanın etkisi ile kaza alanının 30 metre ilerisinde 112 sağlık görevlileri tarafından bulundu. Olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılan anne ve kızı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

10 YAŞINDAKİ EMİR KAZAYI GÖZ YAŞLARI İÇERİSİNDE ANLATTI

Annesi ile 2 yaşındaki kardeşinin ölümüne neden olan kazayı göz yaşları içerisinde anlatan 10 yaşındaki Emir Avcı, “Karşıdan karşıya geçmeye çalışıyorduk. Annem, Emir diye bağırdı, ben geçmedim, durakta durdum. Araba hızla geldi çarptı. Annemin başından kanlar aktı. Kardeşim de yuvarlandı, gitti. Her şey yere saçıldı.” diyerek yaşadığı üzüntüyü ifade etti. Büyük bir üzüntü içerisinde olan baba Ahmet Avcı ise ağlayan oğlunu teselli etti.

Dün gece misafirliğe gittikleri Cuma Çelik ise “Saat 22.30 sıralarında bizden çıktılar. Otobüse binip buraya geldiler. Karşıdan karşıya geçmeye çalıştıkları sırada bir otomobil çarpıyor.” dedi. Konak Mahallesi'nde oluşturulan taziye çadırında aile yakınları anne ve kız için göz yaşı döküldü. Leyla Avcı ve Nisanur'un cenazesi ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeşilkent Mezarlığı'na defnedilecek. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, otomobil sürücüsü Selda Cihan gözaltına alındı.

CİHAN

Yorumlar