ANKİSAD’dan taziye mesajı

Ankara İşadamları ve Sanayicileri (ANKİSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Harun Akca, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan, 205 vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan maden faciası üzerine bir taziye mesajı yayınladı.Faciada hayatını kaybedenlere...

Google Haberlere Abone ol
ANKİSAD’dan taziye mesajı

Ankara İşadamları ve Sanayicileri (ANKİSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Harun Akca, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan, 205 vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan maden faciası üzerine bir taziye mesajı yayınladı.

Faciada hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileyen Akca, bu facianın tüm milleti bir kez daha derin bir hüzne boğduğunu söyledi. Akca, mesajında şöyle dedi: “Manisa'nın Soma ilçesindeki kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonrasında 205 madencimizin hayatını kaybettiğini ve bazılarının ise mahsur kaldığı haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Maalesef sık sık ülkemiz bu tür acılarla karşı karşıya kalmaktadır. Ankara ANKİSAD olarak şehit olan madencilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerken, mahsur durumda bulunan madencilerimizin ise bir an önce sağ salim kurtulmasını temenni ederiz."

CİHAN

Yorumlar