Ankara’ya Çamlıca modeli seyir terası

Yenimahalle Belediyesi, ilçeye yeni hizmet alanları kazandırmaya hazırlanıyor. Onkoloji Konukevi ve Seyir Terası inşaatlarını denetleyen Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çalışmaların hızlandırılması noktasında kurmaylarına talimatlar verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ankara’ya Çamlıca modeli seyir terası

Yenimahalle Belediyesi, ilçeye yeni hizmet alanları kazandırmaya hazırlanıyor. Onkoloji Konukevi ve Seyir Terası inşaatlarını denetleyen Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çalışmaların hızlandırılması noktasında kurmaylarına talimatlar verdi. İnşaatlar hakkında çalışanlardan bilgi alan Yaşar, kendi fikirlerini de paylaşarak sosyal tesislerin halkın konforuna uygun olmasını istediğini belirtti.

Şentepe’de bulunan televizyon vericileri kaldırılarak, bölgede Çamlıca modelinin uygulanacağı 3 etaplık projenin 1.etabında sona gelindi. 30 Mart yerel seçimlerinden önce tamamlanacak olan Seyir Terası’nı gezen Yaşar, bölgenin manzarasına karşı beğenilerini gülümseyerek dile getirdi. Şentepe’yi görüntü kirliliğinden ve büyük bir tehlikeden kurtaracak projenin birinci etabında semt pazarı- dükkanlar, resim, film ve heykel atölyeleri, açık –kapalı kafeteryalar, amfi tiyatro, açık sergi ve sinema alanı, sanatçı sokağı, gözlem kulesi ve seyir terasları bulunacak. Projenin 2. ve 3. etaplarında ise; restoran alanları, düğün salonu, spor tesisleri, alışveriş – hizmet birimleri, ofis- konut alanları ve lounge bar bulunacak.

MİSAFİRLERE EV KONFORU

Yenimahalle Belediyesi ve Onkoloji Hastanesi işbirliğinde hazırlanan Onkoloji Misafirhanesi’nde de açılış için geri sayım başladı. Uzun süren tedavi sürecinde hastalarına refakat için şehir dışından gelen ve barınma sorunu yaşayan hasta yakınları için yapılan 128 kişi kapasiteli misafirhane, hizmete açılmak için gün sayıyor.

Onkoloji Misafirhanesi inşaatını detaylı olarak inceleyen Yaşar, vatandaşların kendi evinde hissetmelerinin önemini çalışanlara hatırlatarak bunun için özen göstermeleri talimatını verdi.
CİHAN

Yorumlar