Ankara’daki patlamayla ilgili şok iddia

Ankara'nın Polatlı ilçesinde 5 kişinin yaralandığı binadaki patlamaya eşiyle sorun yaşayan bir kişinin sebep olduğu iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Ankara’daki patlamayla ilgili şok iddia

Olay, saat 11.00 civarında Necatibey Caddesi Bozkurt Sokağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, eşiyle sorunlar yaşayan İzzet K., önceki gün bir televizyon kanalındaki programa katılarak eşinden evine art dönmesini istedi. Bu isteğine karşılık bulamayan İzzet K., evde doğalgazı açarak çakmağı ateşledi. Gaz sıkışması sonucunda meydana gelen patlamada İzzet K. ve o sırada sokaktan geçmekte bulunan 4 şahıs yaralandı. Yaralılar Polatlı Devlet Hastanesi’ne götürülürken, ağır yaralı bulunan İzzet K. ise Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çevre esnaflarından bir görgü tanığı, kocaman bir patlamanın olduğunu duyduklarını ve derhal hadise yerine koştuklarını belirterek, “Bir şahıs ‘İmdat kurtarın’ diye bağırıyordu. Şahsın bulunduğu yerde 1 şahıs vardı ama dışarıda 5-6 şahıs vardı. 5-6 adet yaralı var. Bina öteki binaya geçti. Daire yüzde yüz kül oldu. Onun balkonu yüzde yüz bizim mağazanın içinde. Patlamanın bulunduğu binada İzzet adlı bir şahıs vardı. Bir problemi varmış. İki gün öncelikle ATV’ye çıkmış, Müge Anlı’nın programına. Hanımı kaçmış. Bence hadise onunla ilgili. Doğalgaz durup dururken patlamaz. Programda hanımına ‘Gel’ çağrısında bulunmuş ve eşi da reddetmiş. İntihar mı değil mi tam bilemiyoruz. Çok ağır yaralıydı, yanmıştı” dedi.

3 BİNA VE 4 ARAÇ HASAR GÖRDÜ

Patlamanın bulunduğu yapının yakınında bulunan 4 vasıta ve 3 yapı hasar gördü. Patlamanın bulunduğu yapının duvarının parçalarının üstüne düştüğü 4 vasıta kullanılamaz bir vaziyete gelirken, etraf binaların da camları kırıldı. Binanın karşısındaki iş yerinin üst katındaki bir sandığa saplanan pencere çerçevesi ve sokağa fırlayan koltuk patlamanın şiddetini gözler önüne serdi. Polis sokağı giriş ve çıkışa kapattı. Olay yerine fazla aşırı sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Olay noktayı tetkik ekipleri, hadise yerinde tetkiklerde bulundu.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar