Ankara'da plakası kapalı araçlarla bayrak indirildiği iddiası

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı, plakası çamurla kapatılmış bazı araçlardaki belediye zabıta ekiplerinin parti bayraklarını indirdiklerini öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da plakası kapalı araçlarla bayrak indirildiği iddiası

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı, plakası çamurla kapatılmış bazı araçlardaki belediye zabıta ekiplerinin parti bayraklarını indirdiklerini öne sürdü. Partililer, plakası kapalı araçlar ve bayrakların indirildiği anları cep telefonu ile görüntüledi.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, plakası çamurla kapalı araçlarla gelen, görgü şahitlerine göre kesici ve delici alet ve silah bulunduran şahısların belediye zabıta görevlileri eşliğinde parti bayraklarını indirdiklerini söyledi. Partililer ise bu anları cep telefonu kamerası ile görüntüledi. Çetinkaya, “Silahlı oldukları, kesici ve delici alet taşıdıkları vatandaşlarca görülen bu kimliği belirsiz şahıslar hangi amaca hizmet etmektedir, bu şahısları taşıyan araçlara Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Zabıta Dairesi'ne ait araçların eşlik etmesinin gerekçesi nedir?” diye sordu.

MHP Ankara İl Başkanlığı'nın, görüntülerde yer alan şahıslar hakkında ‘Organize Suç Örgütü Kurmak ve Yönetmek, Görevi Kötüye Kullanmak ve Seçim Kanunlarına Muhalefet’ iddialarıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. CİHAN

Yorumlar