Ankara'da otomobil bariyerlere girdi: 1’i ağır 2 yaralı

Ankara'da sabaha karşı direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı araç köprünün bariyerlerine girdi.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da otomobil bariyerlere girdi: 1’i ağır 2 yaralı

Ankara'da sabaha karşı direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı araç köprünün bariyerlerine girdi. Sürücü ağır yaralandı. Araçtaki diğer iki kişiden biri yaralanırken diğeri ise yara almadan kurtuldu. Bariyerlerin aracın içine kadar girmesi dikkat çekti.

Kaza, sabaha karşı Mevlana Bulvarı üzerindeki Akköprü’nün girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, direksiyon hakimiyetini kaybeden Okan Ateş, 06 AL 0885 plakalı araçla köprünün girişindeki bariyerlere çarptı. Sürücü Ateş ile arka koltukta oturan arkadaşı Tolga Özdil yaralandı. Sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ön koltukta oturan Hatice Günaydın isimli kişi ise burnu bile kanamadan araçtan çıktı. Aracın ön camından giren bariyerlerin bagaj kısmına kadar girdiği, aracın tavanına kadar zarar verdiği görüldü.

Kazayı gören diğer sürücüler hemen sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Sürücü Ateş çevredeki sürücüler tarafından kurtarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılardan durumu ağır olan Ateş, sedyeyle ambulansa taşındı. Sağlık ekipleri ambulansın içinde Okan Ateş’i bir süre kalp masajı yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Araç kullanılamaz hale gelirken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Yorumlar