Ankara'da Kazada Sıkışan Kadın Zor Kurtarıldı

Başkent’te bir kamyon ile ticari taksinin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Ticari takside bulunan bir kadın araç içinde sıkıştı.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da Kazada Sıkışan Kadın Zor Kurtarıldı

Yaralı kadın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.

Kaza, sabaha karşı Keçiören'de, Sanatoryum Caddesi ile Ahmet Vefik Paşa Caddesi kesişiminde meydana geldi. Kadir Doğan idaresindeki 06 DV 4026 plakalı kamyonla Ramazan Aydın’ın kullandığı 74 T 0026 plakalı ticari araç çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle ticari taksi yol kenarında park halinde bulunan 06 DL 5590 plakalı başka bir araca daha çarptı. Meydana gelen kazada Kamyon sürücüsü Doğan, ticari taksi şoförü Aydın ile ticari takside bulunan Sevgi Gezençiftçi yaralandı. Kazanın şiddetiyle kamyon ise yan yattı.

Kazayı gören diğer sürücüler hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kendi imkanları ile kamyondan çıkan Doğan’ı ilk müdahalesini yaparak hastaneye kaldırdı. Ticari taksi içinde bulunan sürücü Aydın ile yolcu Gezençiftçi araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Aydın’ı sıkıştığı yerden kısa süre içinde kurtardı. İtfaiye ekipleri Gezençiftçi’yi kurtarmak için dakikalarca uğraştı. Sonunda yaralı kadın şoför tarafından çıkartılarak ambulansa alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar