Ankara'da işyeri yangını; çok sayıda işyeri ve ev kül oldu

Ankara Altındağ ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangında çok sayıda iş yeri ve ev kül oldu, dumandan etkilenen 3 kişi kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.Yangın, Altındağ ilçesi Kale Mahallesi Hanımlar sokakta bulunan bir...

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da işyeri yangını; çok sayıda işyeri ve ev kül oldu

Ankara Altındağ ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangında çok sayıda iş yeri ve ev kül oldu, dumandan etkilenen 3 kişi kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

Yangın, Altındağ ilçesi Kale Mahallesi Hanımlar sokakta bulunan bir iş yerinde saat 20.30 sıralarında başladı. Zamanla büyüyen yangın çevrede bulunan iş yerleri ve evlere sıçradı. Yangın sonrasında olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ve ambulans sevk edildi.

Nedeni öğrenilemeyen yangın, itfaiye ekiplerinin saatlerce süren müdahalesi sonrasında söndürüldü. Dumandan etkilenen 3 kişiye sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahalelerini yaptı.

Yangının meydana geldiği sokakta araç geçişine izin verilmezken, işyeri sahipleri itfaiyenin çalışmalarına müdahale etti. Zaman zaman yükselen tansiyonu polis önledi. Öte yandan yanan iş yerinin çatısına itfaiyenin çalışmalarını beğenmeyen bir vatandaş, merdiven ile çatıya çıkmaya çalıştı. Polisin müdahalesi de işe yaramayınca şahıs yanan çatıya çıktı.

Polis yangınla ilgili inceleme başlattı. CİHAN

Yorumlar