Ankara'da direğe çarpan araç kağıt gibi büküldü

Ankara’da, direğe çarpan ve adeta kağıt gibi bükülen aracın görüntüsü görenleri hayrete düşürdü. Araçtan yola fırlayan iki şahıs ise yaralı halde ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza, saat 01.00 sıralarında Fatih Sultan Mehmet...

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da direğe çarpan araç kağıt gibi büküldü

Ankara’da, direğe çarpan ve adeta kağıt gibi bükülen aracın görüntüsü görenleri hayrete düşürdü. Araçtan yola fırlayan iki şahıs ise yaralı halde ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Ulus’tan Yenimahalle istikametine seyreden 06 EKM 38 plakalı araç, ADESE Alışveriş Merkezi’ni geçtiği sırada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle önce savruldu. Takla atmaya başlayan araç orta refüjdeki aydınlatma direğine çarparak durabildi. Araçta bulunan ve ismi öğrenilmeyen iki şahıs yola fırladı.

Olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla en yakın hastaneye götürüldü. Aracın çarpmasıyla patlayan şebeke suyu metrelerce yükseğe fışkırdı. Belediyeye ait temizlik aracı yolda temizlik çalışması yaptı. Araçtan çıkan bira şişeleri dikkat çekerken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar