Ankara yeni yıla sisli girdi

Ankara’da yeni yıl kutlamaları sise takıldı. Akşam saatlerinde kentin birçok bölgesinde etkili olan sis, yılbaşı kutlamalarını ve trafiği olumsuz etkiledi.

Google Haberlere Abone ol
Ankara yeni yıla sisli girdi

Ankara’da yeni yıl kutlamaları sise takıldı. Akşam saatlerinde kentin birçok bölgesinde etkili olan sis, yılbaşı kutlamalarını ve trafiği olumsuz etkiledi. Görüş mesafesinin azalmasından dolayı sürücüler trafikte daha dikkatli ilerledi. Meteoroloji Müdürlüğü, sisin Ankara’da bir gün daha etkili olacağını ve sürücülerin trafikte çiğ düşmesine karşı dikkatli olmalarını istedi.

Başkent’te yeni yılın son saatlerinde sis hâkim oldu. Özellikle yüksek kesimlerde yoğun bir şekilde hayatı olumsuz etkiledi. Sisten görüş mesafesinin azalması nedeniyle araçlar trafikte yavaş bir şekilde seyretti. Vatandaşlar sis ve soğuk hava nedeniyle yılbaşında evlerinde oturmayı tercih etti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Ankara ve çevresinde görülen sisin gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer yoğun olması bekleniyor. Oluşabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. CİHAN

Yorumlar