Ankara Pursaklar’da deyimler resimlendi

Ankara Pursaklar Belediyesi ve Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Deyimleri Resimleme” yarışmasında dereceye girenlere altın hediye edildi.Ankara’daki lise ve ortaokullar arasından düzenlenen Deyimleri...

Google Haberlere Abone ol
Ankara Pursaklar’da deyimler resimlendi

Ankara Pursaklar Belediyesi ve Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Deyimleri Resimleme” yarışmasında dereceye girenlere altın hediye edildi.

Ankara’daki lise ve ortaokullar arasından düzenlenen Deyimleri Resimleme Yarışması'na çok sayıda okuldan öğrenci katıldı. Büyük ilgi gören yarışmanın sonunda derece elde edenlere Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen sade bir törenle hediyeleri verildi. Birbirinden güzel eserlerin ortaya çıktığı yarışmanın lise kategorisinde birinciliği Altındağ Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinden Mustafa Yılmaz elde etti. İkinciliği Ankara Bilim ve Sanat Merkezi’den Ferhat Hoş, üçüncülüğü ise Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinden Elif Okta kazandı.

Ortaokul kategorisinde yarışanlar arasında Pursaklar Özel Nene Hatun Ortaokulu öğrencisi Kübra Nur Babul birinci, Keçiören Barışyolu Ortaokulu’ndan Oğulcan Aykanat ikinci ve Polatlı 13 Eylül Ortaokulu’ndan Saniye Nur Özcan üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere hediye ve başarı belgelerini Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i temsilen Başkan Yardımcısı Osman Kayaer ve Halk Eğitim Müdürü Hayati Doğan verdi.

Önceden planlanan ödül töreni, Soma’da meydana gelen kaza nedeniyle sade bir şeklide yapıldı.

CİHAN

Yorumlar