Ankara'daki kritik 'komutanlar' zirvesinden açıklama

Ankara'da Türkiy, ABD ve Irak üst düzey askeri yetkililerinin katıldığı toplantı sona erdi.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'daki kritik 'komutanlar' zirvesinden açıklama

Sonhaberler | Haber Merkezi

Türkiye, ABD ve Irak askeri zirvesinden sonra TSK'dan yapıldı. Açıklamada, terörle mücadele tedbirlerinin konuşulduğu belirtildi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın ev sahipliğinde Irak Genelkurmay Başkanı Ganimi, ABD Avrupa Kuvvetler Komutanı Scaparrotti ve ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Votel'in katılımıyla gerçekleşen toplantıda, başta Irak ve Suriye olmak üzere bölgedeki genel güvenlik durumu ve terör örgütleri ile mücadelede alınması gereken tedbirlerle ilgili hususların görüşüldüğü bildirildi.

Yorumlar

ihsan akar pasif kalma bıçak kemiğe dayandı abd ye ver veriştir neden çekiniyorsunki sana savaş açmış adamlar defolup gitsinler ülkelerine söylesene
Erdoğan Amerika ve İsrail'e dikkat,bindiğimiz dalı kendi elimizle kesmeyelim.Bu ülkelerle ilişkiyi devam ettirmek ve sonra bunların tuzaklarına maruz kalınca yakınmak beyhude olacaktır.Düşmanlar işlerini görene kadar,kuzular bitene kadar dost kisvesi altında kirli faaliyetlerine hız vermiş durumdalar.Saf olmaktansa her türlü tedbirli olmak aklın gereğidir.Aksi halde dövünüp durmak bize pek birşey kazandırmaz.