Ankara'da dün gece 'darbe oluyor' paniği yaşandı

Ankara'da dün gece kaynağı belli olmayan 'darbe oluyor' söylentileri bazı vatandaşları ayaklandırdı. Bazı vatandaşlar, söylentiler üzerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesine doğru yürüyüşe geçerken AK Partili Külünk'ten ortalığı yatıştıran açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da dün gece 'darbe oluyor' paniği yaşandı

Sonhaberler | Haber Merkezi 

15 Temmuz darbe girişiminden sonra sürekli bir teyakkuz halinde olan vatandaşlar dün gece bir kez daha panik yaşadı. Ankara'da 'darbe oluyor' söylentileri vatandaşları sokağa döktü. Kısa süre içinde AK Partili isimler devreye girerek vatandaşları yatıştırdı. 

Ankara'da gece ortaya atılan yeni bir darbe girişimi iddiası ortalığı karıştırdı. AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk, konuyla ilgili Twitter'dan, "Sakin olun değerli Kardeşlerim. Her şey kontrol altında" diye yazdı.

Başkent Ankara'da dün gece yarısından sonra sosyal medyada ortaya atılan yeni bir darbe girişimi iddiası ortalığı karıştırdı. Twitter'da yayılan haberler üzerine ise bazı vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın bulunduğu Beştepe'ye giderek bölgede fotoğraf çekip nöbet beklediler.

AK PARTİLİ KÜLÜNK'TEN AÇIKLAMA

AK Parti, İstanbul milletvekili Metin Külünk ise Twitter'dan açıklama yaparak durumun sakin olduğu bildirdi. Külünk mesajında, "Sakin olun değerli Kardeşlerim. Her şey kontrol altında" diye yazdı.

Yorumlar