Anıtkabir camilerden daha mı kutsal?

CHP'lilerin Anıtkabir'deki çocuk oyuncaklarını söküp atması akla camilere kurulan çocuk oyun alanlarını getirdi

Google Haberlere Abone ol
Anıtkabir camilerden daha mı kutsal?
Mustafa Güneş / Haber Merkezi

Ankara'nın Çankaya ilçesinde belediye tarafından Anıtkabir'in hemen yanına kurulan çocuk oyuncaklarından rahatsız olan CHP'liler bugün topluca protesto gösterisi düzenleyerek, oyuncakları yerinden söktü. CHP'liler tarafından Anıtkabir'e atfedilen bu kutsallık akla camilere kurulan oyun alanlarını getirdi.



Müslümanlar nezdinde Allah'ın evi olarak bilinen camilere bizzat Diyanet İşleri Başkanlığı'nın tavsiyesiyle camilere kurulan oyun alanlarında her gün çocuklar istediği gibi oyun oynuyor, eğleniyor.



Türkiye'nin birçok şehrinde camilere kurulan oyun alanlarında çocuklar diledikleri kadar oyun oynayabilirken; CHP'nin Anıtkabir'e kurulan oyuncaklara karşı gösterdiği tavır bir türlü anlaşılamadı.  











KİM GERİCİ? 


CHP'lilerin Anıtkabir'deki oyuncakları "kutsallık" atfederek söküp atmaları akla sık sık Türkiye'de muhafazakar kesime "gerici" diyen zihniyeti getirdi. 

CHP'liler tarafından sökülen oyuncaklar: 


Yorumlar

Muharrem boş şeylerle vakit yarcıyorsun dinde rahatsız olan kişi
ALPER BU HABERİ YAPAN EMBESİL DÜŞÜNCE SAHİBİ CAMİ BİR KERE KUTSAL OLMAZ ÇÜNKÜ DÜNYANIN HER YERİ İBADET İÇİN YARATILAN YERDİR....BU SORUYU MEZARLIKLAR TÜRBELER YA DA YAPTIRILAN SÖZDE DİĞER ANITLARA OYUN ALANI YAPILMASI UYGUN MUDUR DİYE SORMAYI BİLE DÜŞÜNEMEYEN BEYİNSİN....GİT HACIBEKTAŞIN TÜRBESİNEDE..ORUÇ BABABA YA DA PEYGAMBERİMİZİN MEZARININ YANINDA YAP....ONLARDA ÇOCUKLARI SEVERDİ...AMA ..SEN UYDU AKLINLA MİLLETTE ALGIYI YARATMAK İÇİN AKLIN SIRA KUTSALLIKLA KONUYU ANLATIYORSUN.....KONU KUTSALLIK DEĞİL...KONU SAYGI VE DEĞER VERİLMESİDİR...AMA SENDE O AKIL YOKSA...ÖNCE GİR AİLENİN YA DA HERHANGİ BİR MEZARLIĞA OYUN SAHASI KUR.
Kültigin O zaman tüm mezarlıklara birer oyun parkı kurduralım :)
Mehmet Saçma sapan kıyaslamalarla milleti birbirine düşürmeyin.