Ani bastıran yağmur sebebiyle araçlar mahsur kaldı

Bayrampaşa'da bir iş merkezinin önündeki alt geçitte 2 minibüs, aşırı yağış nedeniyle mahsur kaldı. Su tahliyesi yapan ekiplere bir vatandaş tepki göstererek fiili saldırıda bulundu. Gece saatlerinde aniden bastıran yağmur yüzünden Bayrampaşa...

Google Haberlere Abone ol
Ani bastıran yağmur sebebiyle araçlar mahsur kaldı

Bayrampaşa'da bir iş merkezinin önündeki alt geçitte 2 minibüs, aşırı yağış nedeniyle mahsur kaldı. Su tahliyesi yapan ekiplere bir vatandaş tepki göstererek fiili saldırıda bulundu.

Gece saatlerinde aniden bastıran yağmur yüzünden Bayrampaşa Forum İstanbul önünde yer alan alt geçitte yaklaşık bir metre yüksekliğinde su birikintisi oluştu. Oluşan su birikintisinde kalan otobüsün içerisindeki 15 yolcu da araçta mahsur kaldı. Yolcular, çevredeki vatandaşlarında yardımıyla kısa sürede tahliye edildi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, deniz botuyla olay yerine ulaşarak su tahliyesi başlattı. Ardından otobüsün kurtarılması için çalışma başlatıldı.

Su tahliyesi yapan ekiplere bir vatandaş tepki göstererek saldırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı çalışan işçi, vatandaşın saldırısına maruz kaldı. Su içinde görevini yapmaya çalışan işçiye vatandaşın tekme ve tokatla saldırdığı görüldü. Çevredekiler bu durumu film izler gibi seyretti. Sudan çıkarak saldırgandan kaçmaya çalışan işçinin yüzü kanlar içinde kaldı. Duyarlı vatandaşların araya girmesiyle gerginlik sona erdi.

MAHSUR KALAN KADIN SUYA DÜŞTÜ

Bir minibüs sürücüsünün sular altında kalan alt geçitten geçmeye çalışması ve minibüsün sular içinde kalması kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi. Su içinde kalan minibüsü kurtarmak için itfaiye ekipleri çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri minibüs içerisinde kalan 2 kişiyi tahliye ettiği sırada talihsiz bir olay yaşandı. İtfaiye ekiplerinin minibüs içerisinde bulunan bayanı bota aldığı sırada bayan itfaiye erinin ellerinden kayarak suya düştü. Bayanın suya düşmesi kameralar tarafından an be an kaydedildi. İtfaiye eriyle suya düşen bayanı bot içinde bulunan diğer itfaiye ekipleri dışarı çıkardı. Sudan çıkarılan bayanın ıslandığı görüldü. Su içerisinde kalan minibüs bir başka aracın yardımıyla çıkarıldı. CİHAN

Yorumlar