ANGEF Gençlik Akademisi eğitime başlıyor

Anadolu Gençlik Federasyonu (ANGEF) bünyesinde gençlerin kişisel kalitesine katkıda bulunmak için kurulan ANGEF Gençlik Akademisi, eğitim programı açıklandı. Ankara merkezli federasyonun, gençlerin daha bilinçli hareket etmelerini sağlamak...

Google Haberlere Abone ol
ANGEF Gençlik Akademisi eğitime başlıyor

Anadolu Gençlik Federasyonu (ANGEF) bünyesinde gençlerin kişisel kalitesine katkıda bulunmak için kurulan ANGEF Gençlik Akademisi, eğitim programı açıklandı. Ankara merkezli federasyonun, gençlerin daha bilinçli hareket etmelerini sağlamak amacı ile oluşturduğu akademinin eğitimleri Mayıs itibariyle başlayacak.

Çalışma hakkında bilgi veren Genel Başkan Mesut Karaağaç, "Günümüzde, dünya hiç olmadığı kadar daha karışık, daha rekabetçi ve daha hareketli. Gençler sürekli okul, iş ve sosyal ilişkilerini dengelemekle uğraşırken bir yandan da gelecekleri üzerine plan yapmak üzerine odaklanıyorlar Angef Gençlik Akademisi ile gençlere daha özgüvenli durmayı, baskı altındayken veya stresle karşı karşıyayken bununla nasıl mücadele edeceğini, iş ararken ne gibi sıkıntılar yaşacağını ve bunlarla nasıl başa çıkacağını kısacası günlük hayatta karşılaşabileceğimiz sorunlara nasıl pratik çözümler üreteceğini eğitimlerimizde anlatacağız." dedi.

3 MAYIS’TA BAŞLIYOR

Eğitim takvimi konusunda da bilgi veren Karaağaç şöyle konuştu: "2014 yılı içerisinde planladığımı 35 farklı eğitimimiz olacak. Sadece bu yıla özel eğitimler Ankara’da Genel Merkezimizde yapılacak sonraki yıllarda ise eğitimlerimizi ve mentörlüklerimizi Türkiye geneli hem yüz yüze hem de online olarak yapacağız. Ankara’da yapılacak eğitimlerimiz her hafta Cumartesi günlerine planlandı. İlk eğitimimizde 3 Mayıs 2014 Cumartesi günü yapılacak."

Eğitim programlarının içeriğine de değinen Karaağaç özellikle gençlerin kişisel kalitesine katkıda bulunacak eğitimler üzerinde durduklarını, 2 aylık süre içerisinde yapılacak ücretsiz programı da şöyle sıraladı:

Beden Dili, Etkili İletişim ve Etkili Sunum: 03 Mayıs 2014 Cumartesi

Liderlik Sanatı: 10 Mayıs 2014 Cumartesi

Sosyal Medya Yönetimi: 17 Mayıs 2014 Cumartesi

Siyasal İletişim: 31 Mayıs 2014 Cumartesi

İsim ve Yüz Hafızaları: 07 Haziran 2014 Cumartesi

Kadın Erkek İlişkileri: 14 Haziran 2014 Cumartesi

Problem Çözme ve Etkin Karar Verebilme: 28 Haziran 2014 Cumartesi

Protokol ve Nezaket Kuralları: 05 Temmuz 2014 Cumartesi

Toplum Önünde Etkili Konuşma: 12 Temmuz 2014 Cumartesi

ANGEF Gençlik Akademisi bünyesinde verilen eğitimler Anadolu Gençlik Federasyonu Gönüllülerine ücretsiz olarak verilecek. Eğitime katılma yaş aralığı ise 18-35 olarak belirlendi.

CİHAN

Yorumlar