Anamur'dan Kıbrıs'a yüzecek

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, Anamur iskelesinden törenle Girne’ye uğurlandı. Maraton öncesinde işadamını uğurlamak için Anamur Belediyesi tarafından iskelede tören hazırlandı. İşadamı Altınbaş, davul...

Google Haberlere Abone ol
Anamur'dan Kıbrıs'a yüzecek

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, Anamur iskelesinden törenle Girne’ye uğurlandı.

Maraton öncesinde işadamını uğurlamak için Anamur Belediyesi tarafından iskelede tören hazırlandı. İşadamı Altınbaş, davul zurna eşliğinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, maratonun Anamur’da gerçekleştirilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek işadamına plaket verdi.

İşadamı Altınbaş ise “Kıbrıs’ın yatırımcılar açısından birçok sektör için cazip nokta olduğuna dikkat çekmek istiyorum. Bu nedenle Anamur’dan Kıbrıs’a doğru atacağım her kulaç, ekonominin önde gelen aktörleri için bir yatırım çağrısı niteliği taşıyacaktır” dedi.

Hiç yüzme bilmediğini ve 2 ay gibi kısa bir sürede antrenörü Mert Karabetça’dan yüzmeyi öğrendiğini söyleyen anlatan Altınbaş, “Yaş ne olursa olsun bir insanın azmettiği zaman hedefine ulaşmakta hiçbir şeyin engel olamayacağını da göstermiş olacağım” diye konuştu.

Yaklaşık 40 saat sürecek olan maraton sonrasında 20 Temmuz’da Girne’de olacak olan işadamı ve beraberindeki heyet bu yıl 40'ıncısı düzenlenen Kıbrıs Harekâtının kutlamalarına katılacak.

CİHAN

Yorumlar