Anafen’in yaptığı sınava rekor katılım

Sivas’ta Anafen Dershaneleri tarafından yapılan Seviye Tespit Sınavı'na (STS) öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Anafen’in yaptığı sınava rekor katılım

Sivas’ta Anafen Dershaneleri tarafından yapılan Seviye Tespit Sınavı'na (STS) öğrenciler büyük ilgi gösterdi. İki günde sınava yaklaşık 10 bin öğrencinin katıldığı kaydedildi.

Hafta sonu Anafen Dershaneleri'nde yapılan sınava ilkokul 4 ve ortaokul 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri katıldı. Çocukları içerde ter dökerken veliler de dershane dışında heyecanlı şekilde çocuklarının çıkmasını bekledi. Oluşan kalabalık sonrası dershane önündeki trafik akışı güçlükle sağlandı. İki günde toplamda 30 seansta gerçekleştirilen sınava, yaklaşık 10 bin öğrencinin katıldığı belirtildi.

Anafen Dershanesi Müdürü Ahmet Turan, hafta sonu düzenledikleri STS'ye yine her yıl olduğu gibi yoğun bir talep olduğunu belirterek, bunun kendilerini oldukça mutlu ettiğini kaydetti. 1-2 Mart tarihleri arasında gerçekleştirdikleri STS'ye yine her yıl olduğu gibi yoğun bir talep olduğunu anlatan Turan, dershaneye kayıtların da çok ciddi oranda arttığını anlattı. 2 günde bütün şubelerle birlikte 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerinin katıldığı toplamda 30 seansta seviye belirleme sınavı yaptıklarından bahseden Ahmet Turan, “Yoğun talep sonrası dershanelerimizde izdiham da meydana geldi. Bu teveccüh, tabi Sivas’ta 25 yılını doldurmuş Selçuk Fen A.Ş bünyesindeki kuruluşumuzun eğitime kattığı hizmetlerin Sivas tarafından bilinmesiyle doğru orantılı. Bununla birlikte daha sınav olmadan kayıtlarımızın üçte birini doldurmuş durumdayız ama STS sınavından sonra yine kayıt yaptırmak isteyen velilerimizi de bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar