Anafen, TEOG'da derece yapan öğrencilerini ödüllendirdi

Antalya Anafen Dershanesi, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) tüm soruları doğru cevaplayan iki öğrencisini cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Antalya Anafen Dershanesi’nde 1 milyon 300 bin kişi arasından sıyrılarak...

Google Haberlere Abone ol
Anafen, TEOG'da derece yapan öğrencilerini ödüllendirdi

Antalya Anafen Dershanesi, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) tüm soruları doğru cevaplayan iki öğrencisini cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Antalya Anafen Dershanesi’nde 1 milyon 300 bin kişi arasından sıyrılarak 120 soruyu doğru cevaplayan Ecem Zeynep Usta ve Tuana Ataşoğlu, şampiyonluk ipini göğüsledi. Aylardır süren maratonda, başarılarının karşılığını alan Anafen Dershanesi öğrencileri, 2. TEOG sorularının genel olarak kolay olduğunu savundu.

Ödül töreninde başarıya imza atan öğrencilerin yanı sıra öğretmenlerinde heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.

Anafen Dershanesi Lara Şube Müdürü İdris Duman, başarılı olan öğrencileri tebrik ettiğini ancak hiçbir başarının da tesadüf olmadığını vurguladı. Çocukların almış olduğu başarıdan dolayı sadece öğrencilerin değil ailelerin ve öğretmenlerinin de bu sevinci yaşadığını hatırlatan İdris Duman, “Hemen hemen tüm öğrencilerimiz için sürpriz olmayan sonuçlar ortaya çıktı. Sistemli çalışmanın, profesyonel bir desteğin ve en önemlisi aile desteğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk.” dedi.

CİHAN

Yorumlar