Anafen, TEOG’da 7 Türkiye birincisi çıkardı

Anafen Dershaneleri, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavında 7 Türkiye birincisi çıkardı. Dershane öğrencilerinden 7'si, 240 sorunun tamamına doğru cevap verdi. Dershane, şampiyon öğrencilerini tanıttı. Bir milyon 300...

Google Haberlere Abone ol
Anafen, TEOG’da 7 Türkiye birincisi çıkardı

Anafen Dershaneleri, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavında 7 Türkiye birincisi çıkardı. Dershane öğrencilerinden 7'si, 240 sorunun tamamına doğru cevap verdi. Dershane, şampiyon öğrencilerini tanıttı.

Bir milyon 300 bin öğrencinin girdiği sınavda tüm soruları doğru cevaplayan öğrencilerden İlker Can Çiçek, olimpiyatlardaki başarısından gelen ek puanla birlikte toplamda 501,24 puan alarak rekor bir dereceyle Türkiye birincisi oldu. Bilge Güngören, Ülkü Nurdan Yılmaz, Melike Serra Kocaman, Zenep Akyıldız, Doğukan Yalçın, Berna Oruç ve Aleyna Elif Kurt da sınavda tüm soruları doğru cevaplayan öğrenciler oldu.

Anafen Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Talip Arslan, şampiyon öğrencileri basın mensuplarına tanıttı. Arslan, daha sonra öğrencilerle birlikte objektiflere poz verdi. Toplantıda ayrıca öğrencilere günün anısına şilt verildi.

Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) konuşan ve sınavda en yüksek puanı alan öğrenci İlker Can Çiçek, “Öncelikte başarımda emeği olan okulum Özel Sebahattin Zaim Anafen Orta Okulu ve Anafen dershanesindeki tüm öğretmenlerime teşekkürlerimi sunmak istiyorum.” dedi. Çiçek bu başarısında gittiği dershanenin önemli katkısı olduğunu sözlerine ekledi.

Rekor puanla şampiyon olan İlker Can Çiçek’in babası Mustafa Çiçek de, “Oğlum İlker Can Çiçek bize büyük bir gurur ve mutluluk yaşattı. Çok mutluyuz. Dört seneden beridir bugünü bekliyorduk diyebilirim.” şeklinde duygularını dile getirdi.

CİHAN

Yorumlar