Anafen 2014’ü futbol turnuvasıyla kapattı

Antalya Anafen Dershanesi, yıl sonunda sınıflar arası futbol turnuvası düzenledi. Yıldız kategorisinde 13 takımın mücadele ettiği turnuvaya öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Anafen dershanesi öğrenciler arası iletişimi geliştirmek...

Google Haberlere Abone ol
Anafen 2014’ü futbol turnuvasıyla kapattı

Antalya Anafen Dershanesi, yıl sonunda sınıflar arası futbol turnuvası düzenledi. Yıldız kategorisinde 13 takımın mücadele ettiği turnuvaya öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi.

Anafen dershanesi öğrenciler arası iletişimi geliştirmek ve öğrencilerin sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla futbol turnuvası düzenledi. Geleneksel hale gelen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen turnuva ile çocuklara dersin yanında sportif faaliyetleri de aktarmak istediklerini belirten dershane müdürü Adem Akbaş, “Öğrencilerimizin centilmen ve mücadeleci tavrı turnuvanın en dikkat çekici yanı olmuştur. Renkli görüntülere sahne olan turnuvada öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde futbol oynamanın tadını çıkardılar.” dedi. Akbaş, bu tarz faaliyetlerle öğrencilerin yoğun ders ve sınav streslerini de azaltmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Maç sonu madalyalarını alan ve öğretmenlerine teşekkür eden öğrenciler, Anafen Dershaneleri’nin sadece öğretimi değil, eğitimi de hedef alan bir kurum olduğunu ifade etti.

CİHAN

Yorumlar