Anadolu Gençlik Federasyonu uyuşturucuya savaş açtı

Anadolu Gençlik Federasyonu (ANGEF) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Uğur Sağın, son dönemde bonzai adıyla piyasaya sunulan uyuşturucuya karşı acilen başta kamu otoritesi olmak üzere tüm ülkede uyuşturucu ile mücadele konusunda...

Google Haberlere Abone ol
Anadolu Gençlik Federasyonu uyuşturucuya savaş açtı

Anadolu Gençlik Federasyonu (ANGEF) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Uğur Sağın, son dönemde bonzai adıyla piyasaya sunulan uyuşturucuya karşı acilen başta kamu otoritesi olmak üzere tüm ülkede uyuşturucu ile mücadele konusunda seferberlik ilan edilmesi gerektiğini vurguladı.

    

    Uğur Sağın yazılı açıklamasında ANGEF il ve ilçe başkanlığı teşkilatlarını da konu ile ilgili uyanık olmaları noktasında uyardıklarını belirterek uyuşturucunun sadece bedenlerin düşmanı değil, tüm toplumun gelişiminin, değişimin, refahının ve huzurunun düşmanı olduğu söyledi.

    

    Bu düşmanla mücadele edilmesi noktasında sadece kamu otoritesine değil toplumun tüm fertlerinin de bencilikten sıyrılarak elini taşın altına koyması gerektiğini söyleyen Sağın, yine bu konu ile mücadele noktasında özellikle kendileri gibi gençlik STK’larının uyuşturucu ile mücadele noktasında ciddi projeler ortaya koyması gerektiğini kaydetti.

    ANGEF olarak ülke gençliği yararına 365 gün aralıksız çalışmalar yürüttüklerini belirten Sağın, Genel Başkanları Mesut Karaağaç’ın talimatıyla son dönemde bonzai denen illetle tekrar hafızalardaki yerini tazeleyen uyuşturucu ile mücadele noktasında özgün, faydalı ve yaygın proje hazırlığı içinde olduklarını belirtti.

CİHAN

Yorumlar