Ameliyatlı çocuk, bagaj arabasında taşındı

Irak’a gitmek için Atatürk Havalimanı’na gelen bir kişi, kalça ameliyatı olan çocuğunu bagaj arabasında taşıyarak bilet işlemlerini yaptırdı.

Google Haberlere Abone ol
Ameliyatlı çocuk, bagaj arabasında taşındı

Irak’a gitmek için Atatürk Havalimanı’na gelen bir kişi, kalça ameliyatı olan çocuğunu bagaj arabasında taşıyarak bilet işlemlerini yaptırdı. Havayolu şirketi görevlileri, durumu sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine sedyeye alınan çocuk ambulansla uçağa götürüldü. Irak Havayolları yetkilileri, çocuğun rahat seyahat etmesi için 6 koltukluk yerin ücretsiz verdiğini açıkladı.

Iraklı Hüssein Ahmed Majeed (5) Gebze’de özel bir hastanede kalça ameliyatı oldu. Tedavinin ardından taksiye binerek çocuğu ile Atatürk Havalimanı’na gelen babası Ahmed Majeed Yaseen Al-Ali, çocuğunu bagaj aracına koyarak taşıdı. Kalça bölgesinde sabitleyici demirler bulunan Majeed ile birlikte babası güvenlik noktasını geçerek bilet işlemlerini yapmak için içeri girdi. Burada durumu gören Irak Havayolları temsilcisi Miad Tur yetkilileri, sağlık ekiplerine haber verdi. Çocuk daha sonra sedyeye konularak ambulansa taşındı.

Ambulansla uçağa götürülen Hüssein Ahmed Majeed Al-Ali, için Bağdat uçağında 6 koltukluk yer ayarlandı. Havayolu şirketi yetkilileri, bu koltukların ücretsiz olarak verildiğini açıkladı. Hastane yetkilileri ise taburcu edildikten sonra ailenin kendi isteği ile hastaneden ayrıldığını iddia etti.
CİHAN

Yorumlar