Ameliyat Elbisesi ile Adliyeye

Şüphelinin aracında yapılan incelemede çıkanlar deneyimli dedektifleri bile şaşırttı.

Google Haberlere Abone ol
Ameliyat Elbisesi ile Adliyeye

TEM otoyolu Sadabad-2 Viyadüğü’nde geçtiğimiz çarşamba günü saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, İstanbul’da bir süre önce, süpermarkette silahlı soygunun faili olduğu iddia edilen biri kişi olay yerinden kaçtı. Polis yaptığı araştırma sonucu soyguncunun daha önceden aynı suçtan polise geliş kaydı bulunan K.S., isimli kişi olduğunu tespit etti. Polis tarafından K.S.'yi yakalamak için operasyon başlatılırken şüphelinin izi TEM karayolunda bulundu. 34 HB 5937 plakalı araçla TEM otoyoluna seyreden K.S. polis ekipleri tarafından takibe alındı. Peşindeki polisleri fark eden K.S. tabancayla ateş açınca karşılıklı çatışma çıktı. Olay sırasında yaralanan K.S. hastaneye kaldırıldı. Bu sırada kapanan Tem karayolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

CEPHANELİK GİBİ OTOMOBİL

Hastanede tedavisinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen K.S.'nin benzer suçlardan çok sayıda polis geliş kaydı olduğu öğrenildi. Şüphelinin aralarında gasp,adam yaralama, adam öldürmek suçlarının bulunduğu 13 ayrı suçtan polis tarafından arandığı öğrenildi. Şüphelinin aracının bagajından çıkanlar ise deneyimli dedektifleri bile şaşırttı. 

Polis araçta yaptığı incelemede adeta bir cephanelik ele geçirdi. Şüphelinin aracında çeşitli çap ve markada 4 adet tabanca, 2 adet pompalı tüfek, 1 adet M-16 görünümlü otomatik tüfek, Çift namlulu tüfekten bozma bir tabanca, 3 adet silah namlusu, 2 adet telsiz, 5 adet polis yeleği ve şapkası, 4 adet polis kelepçesi ve çok sayıda plastik kelepçe ile bulunan silahlara ait çok sayıda mermi bulundu. Şüphelinin üzerinden de iki adet sahte kimlik çıktığı öğrenildi.

AMELİYAT ELBİSESİ İLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polisteki işlemleri sırasında sık sık hastaneye götürülen ve tedavisine devam edilen K.S. bugün adliyeye sevk edildi. Başı ve çenesi sarılı üzerinde ameliyat elbisesi ile polis aracına bindirilen K.S. İstanbul Adalet Sarayına götürüldü. Şüphelinin poliste ifade vermeyerek "susma" hakkını kullandığı belirtildi.K.S çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Metris Cezaevi'ne gönderildi.

SİLAHLARIN BALİSTİK İNCELEMESİ SÜRÜYOR

Araçta bulunan silahların balistik incelemesinin sürdüğünü şu ana kadar bulunan bir tabancanın 4 ayrı suçta kullanıldığı tespit edildi. Silahlarla ilgili incelemenin sürdüğü hangi amaçla şüphelinin otomobilininde bulunduğunun araştırıldığı öğrenildi.

Yorumlar