Ambulansla otomobil çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde ambulansla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü. 3'ü sağlık personeli 7 kişi de yaralandı. Adapazarı-Karasu karayolunun Poyrazlar köyü yakınlarında meydana gelen kazada, Necati Gümüş yönetimindeki...

Google Haberlere Abone ol
Ambulansla otomobil çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde ambulansla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü. 3'ü sağlık personeli 7 kişi de yaralandı.

Adapazarı-Karasu karayolunun Poyrazlar köyü yakınlarında meydana gelen kazada, Necati Gümüş yönetimindeki 11 SH 895 otomobil, aynı yönde giden Ali Şenek idaresindeki 54 YV 580 plakalı Karasu Devlet Hastanesi'ne ait nakil ambulansıyla çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Gümüş ile aynı araçta bulunan Fatma, Selma ve Ayşe Gümüş, Olcay Gökkaya ile ambulans şoförü Şenek ile acil tıp teknisyenleri İsmail Tuncel ve Hakan Ünal yaralandı.

Yaralılar, çağrılan ambulanslarla Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi ile Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü Necati Gümüş, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar