Amatör spor kulüplerinden Zihni Aldırmaz’a teşekkür plaketi

Adana Amatör Spor Kulüpleri Feredasyonu (AKSF) Başkanı Ali Gülleri ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Amatör spor kulüplerinden Zihni Aldırmaz’a teşekkür plaketi

Adana Amatör Spor Kulüpleri Feredasyonu (AKSF) Başkanı Ali Gülleri ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti. Heyet, Zihni Aldırmaz’a, amatör spora yaptığı katkılardan dolayı plaket verdi.

AKSF Başkanı Ali Gülleri, Adana en fazla desteği Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın verdiğini söyleyerek, bunun için “Amatör Haftası” etkinliklerini fırsat bilerek bir plaket hazırladıklarını ifade etti. Ali Gülleri, “Ağaçlandırma, çimlendirme ve amatör spor kulüplerinin birçok ihtiyacının karşılanmasında Zihni Aldırmaz Başkanımız büyük özveri gösterdi. Kendisinin federasyonumuza önemli katkıları oldu. Ona ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi.

Zihni Aldırmaz da “Biz bu memlekette her zaman varız. Gençlerin, spor camiasının yanındayız, emrindeyiz. 1959’dan bu yana spor camiasındayım. Uluslararası boks hakemiyim. Amatör spora hizmet veren herkes topluma katkı koymuş olur. Biz, biri 35 bin metrekare üzerine kurulu olmak üzere iki spor parkı yaptık, 3 spor salonu inşa ettik, bunları yaygınlaştırıyoruz. Hükümet de söz verdiği spor yatırımlarını yaparsa Adana bu konuda hayli ilerler.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar