Amatör Spor Kulüpleri’nden Başkan Çetin’e ziyaret

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu ve beraberindeki heyet, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i makamında ziyaret etti. Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade...

Google Haberlere Abone ol
Amatör Spor Kulüpleri’nden Başkan Çetin’e ziyaret

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu ve beraberindeki heyet, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i makamında ziyaret etti. Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, heyete teşekkür etti. Pursaklar’da bugüne kadar binlerce sporcu yetiştirdiklerini belirten Selçuk Çetin, “Bizler ilçemizde erdemli, ahlaklı, milli ve manevi değerlerine sahip sporcular yetiştiriyoruz. Her antrenman öncesi sporcularımıza adab-ı muaşeret eğitimi veriyoruz. Spor gençleri kötü alışkanlıklardan koruyor. Bizler elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz.” dedi.

    Spora ve sporculara verdiği destekten dolayı Çetin’e teşekkür eden Ankara Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Kandazoğlu, “Pursaklar aynı zamanda sporla anılan bir ilçemiz. Başkanımıza spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Kendileri her zaman amatör sporun en büyük destekçisi oldular.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar