Amatör Spor Kulübü Derneği’nden Akgül’e ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu, federasyon yetkilileri ve Mamak’ta bulunan spor kulüplerinin başkanlarını ağırladı. Akgül’ü tebrik eden Kandazoğlu, belediyenin spora...

Google Haberlere Abone ol
Amatör Spor Kulübü Derneği’nden Akgül’e ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu, federasyon yetkilileri ve Mamak’ta bulunan spor kulüplerinin başkanlarını ağırladı. Akgül’ü tebrik eden Kandazoğlu, belediyenin spora verdiği destekten övgüyle söz etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akgül, "5 yıl önce bir hedef seçmiştik; 'Mamak, sporun başkenti olacak' diye. Bugün baktığımızda Mamak’a yaptığımız havuz, şehir stadı, spor salonları ile hedefe emin adımlarla ilerliyoruz." dedi.

"MAMAK’I ROL MODEL GÖSTERİYORUZ"

Tesisler konusunda Mamak Belediyesi’nin yaptığı başarılı çalışmaları her ortamda dile getirdiklerini belirten Kandazoğlu, "İlçede yapılan sportif yatırımların ve icraatların diğer ilçe belediyelerce de rol model olarak alınması gerekiyor." dedi. Amatör spora verilen desteğin bu dönemde de artarak devam etmesi temennisinde bulunan Kandazoğlu, Akgül’e teşekkür plaketi verdi. Gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmanın en iyi yolunun sporla mümkün olduğunu vurgulayan Akgül, “Sporun birçok branşını önemsiyoruz ve gençlerimize bu fırsatı veriyoruz. Kulüpler olarak sizler insana yatırım yapmaktasınız. Bizler de projelerimizle sporu ve sporcuyu desteklemeyi sürdüreceğiz. Mamak’ta bu dönemde spor yatırımlarımız artarak devam edecek." dedi.

CİHAN

Yorumlar