Amatör kulüplerden Dündar’a teşekkür

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin yaptırdığı Alacahırka Spor Tesisleri'nden faydalanan spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri, amatör spora verdiği destekler için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti    Alacahırkas.

Google Haberlere Abone ol
Amatör kulüplerden Dündar’a teşekkür

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin yaptırdığı Alacahırka Spor Tesisleri'nden faydalanan spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri, amatör spora verdiği destekler için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti

    Alacahırkaspor, Hamzabey, İvazpaşa, Muradiye, Yahşibey, Maksemspor, Jaguarlar Kaleci Okulu ve Cihanspor yöneticileri, Dündar’ın vatandaşlarla birlikte hafta sonları yaptığı sabah sporuna katıldı. Yöneticiler, Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan Alacahırka Spor Tesisleri'nin, bölgedeki tüm amatör spor kulüplerine büyük bir katkı sağladığını belirterek böyle bir tesisi bölgeye kazandırdığı için Mustafa Dündar’a teşekkür etti.

    Hamzabey Spor Kulübü Başkanı Sebahattin Ekici, şunları dile getirdi: “Yıllardır, sporcularımızı kiraladığımız otobüslerle başka mahallelerdeki sahalara götürüp, kısıtlı imkanlarla antrenman yapabiliyorduk. Haftanın 2 günü taşımalı sistemle yapmak zorunda kaldığımız antrenmanlar, hem sağlıklı olmuyordu, hem de kulübümüze mali bir yük getiriyordu. Açılan tesisler sayesinde bu sorunlarımız ortadan kalktı. Bugün haftanı 5 günü, kulüplerimiz antrenmanlarını Alacahırka Spor Tesisleri'nde yapabiliyor. Kiralık saha ve taşımalı sistemle spor yapma devri sona erdi. Bize böyle bir tesis kazandırdığı için başkanımıza teşekkür ediyoruz.”

    Spora ve sporcuya olan desteklerinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada süreceğini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Göreve geldiğimiz günden itibaren her mahallemizde, gençlerimizin spor yapacakları birer tesis yapmaya söz verdik. Bu güne kadar Osmangazi’de 46 spor tesisini hizmete açtık. Sporla yetişen sağlıklı nesiller için, bu hizmetlerimiz bundan sonrada devam edecek.” dedi. CİHAN

Yorumlar