Amasya’nın YGS şampiyonları Ahi Dershanesi’nden

Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı (YGS) 2014 sonuçlarına göre, Amasya’da ilk 10 öğrenciden 8’i Ahi Dershanesi öğrencisi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Amasya’nın YGS şampiyonları Ahi Dershanesi’nden

Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı (YGS) 2014 sonuçlarına göre, Amasya’da ilk 10 öğrenciden 8’i Ahi Dershanesi öğrencisi oldu. Başarılı olan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Törende konuşan Dershane Müdürü Abdurrahman Aydın, Ahi Dershanesi’nin öğrencilerin başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ahi Dershanesi, bireysel başarının yanı sıra kitlesel başarıya da önem vermektedir. Bu sene de öğrencilerimiz il genelinde büyük başarıya imza atmışlardır.” dedi.

Ahi Dershanesi’nin, eğitimde öncü kurum olma sorumluluğunu taşıdığını kaydeden Müdür Aydın, “Her yıl binlerce öğrenciye rehber olmak ve üniversiteye yerleşmeleri için iyi eğitim almalarını sağlamak bizim başlıca görevimizdir. Uluslararası arenada da ülkemizin yeri eğitimle değişecektir. Ve tabiidir ki hedefimiz çağdaş, hür düşünceli, demokratik değerlere sahip çıkan, üreten, teknoloji kullanabilen, özetle kendisine ve milletine yararlı bireyler yetiştirmektir. Daha güzele, daha iyiye layık olan ülkemizin, geleceği bu misyondaki başarılı yürüyeceği malumunuzdur. Bu başarıda emeği geçen dershane ve okul öğretmenlerimize ve desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Konuşmanın ardından, Müdür Abdurrahman Aydın, derece yapan öğrencilere hediyelerini takdim etti. CİHAN

Yorumlar