Amasya TEOG birincisi 'Samanyolu Koleji'ni tercin etti

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavında bütün soruları doğru cevaplayarak Amasya İl birincisi olan Bedriye Nur Üstün ilçe protokolü tarafından ödüllendirildi. Amasya Merzifon Ümit Eğitim Kurumları Ahi Koleji 8. sınıf...

Google Haberlere Abone ol
Amasya TEOG birincisi 'Samanyolu Koleji'ni tercin etti

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavında bütün soruları doğru cevaplayarak Amasya İl birincisi olan Bedriye Nur Üstün ilçe protokolü tarafından ödüllendirildi. Amasya Merzifon Ümit Eğitim Kurumları Ahi Koleji 8. sınıf öğrencisi Bedriye Nur Üstün, TEOG Türkiye geneli yapılan 2 sınavda da bütün soruları doğru cevaplayarak ilçenin gururu oldu.

    Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Altınay bu başarıyı taçlandırmak ve il birinciliğini kutlamak üzere Ticaret ve Sanayi Odası'nda aileyi kabul edip Bedriye Nur Üstüne hediyesini verdi. İlçeden böyle başarılı öğrencilerin çıktığını gören Başkan Fatih Altınay, duyduğu mutluluğu dile getirdi.

    Ümit Eğitim Kurumları Ahi Koleji Müdürü Arslan Cömert ise Merzifon protokolünün eğitime verdiği destekten dolayı çok mutlu olduklarını belitti. Cömert, "Öğrencimiz Türkiye’deki bütün okulları seçme imkânı varken tercihini Ankara Samanyolu Koleji'nden yana yaptı. İnşallah güzel bir eğitimle gelecekte iyi bir meslek sahibi olur." dedi.

    Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Altınay başarılı olan öğrenciyi altınla ödüllendirdi.

CİHAN

Yorumlar