Amasya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği başkanı değişti

Amasya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hatay Karaman, 20 yıldır sürdürdüğü görevini kendi isteğiyle yönetim kurulu üyelerinden İsa Köse’ye devretti.

Google Haberlere Abone ol
Amasya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği başkanı değişti

Amasya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hatay Karaman, 20 yıldır sürdürdüğü görevini kendi isteğiyle yönetim kurulu üyelerinden İsa Köse’ye devretti.

Karaman yaptığı açıklamada, “20 yıldır görevimi sürdürmekten büyük onur ve gurur duydum ve bu süre zarfı içinde hep birlikte olduk. Bu 20 yılın sonunda da bizler artık günümüzün dolduğunu, yaşımızın da geldiğini hissettik. Artık çekilmeyi düşündüm. Şu andan itibaren ben bu görevden istifa ederek, içimizden biri olan ve 2 dönemdir yönetim kurulu üyeliği yapan İsa Köse kardeşimizi Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı’na getirmiş bulunuyoruz.” dedi.

Amasya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin yeni Başkanı İsa Köse, "20 yıldır birlik başkanı olarak hizmet veren Hatay Karaman, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde yönetimini sağlayan kişi olarak yönetim kurullarımızca ve ilimizde bulunan esnaf ve sanatkârlarımızca her zaman takdirlerimizle anılacak bir büyüğümüzdür. Hatay Karaman birlik başkanı olarak bizlerin kalplerindeki yerini almış, unutulamaz ve unutulmayacak bir başkanımızdır.” ifadelerini kullandı.

Birliğe bağlı oda yönetim kurullarının güven ve destekleri ile birlik beraberlik kardeşlik ilkeleri doğrultusunda görevini yerine getireceğini ifade eden Başkan Köse, şunları söyledi: “Amasya Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği, ilimizde bulunan 28 odanın bağlı olduğu bu odalarımıza kayıtlı yaklaşık 10 bin esnaf ve sanatkâr üyesinin sicilli üyesi olduğu birliktir. Ülkemizde sayıları 2 milyonu ilimizde sayıları 10 bini bulan esnaf ve sanatkarlarımız sorunları gün geçtikçe artmaktadır. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak mahalli seçimlerin ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacak, birlik beraberliğini geliştiren ülkemiz için hayırlar getiren seçimler olmasını diliyoruz. Adaylara sorunlarımızı iletip çözüm konusunda kesin olarak taahhütler almak istiyoruz. İlimizde bulunan bütün esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarına sahip çıkan bir yönetim anlayışını bugüne kadar sağladık, bundan böyle de sağlayacağımız konusunda bizlere güvenebilirsiniz.” CİHAN

Yorumlar